Online kwalitatief drukwerk bestellen

Drukklaar is jouw partner voor voordelig geprijsd kwalitatief drukwerk. Bestel online en binnen enkele dagen wordt jouw drukwerk geleverd. Visitekaartjes, flyers, affiches, folders, stickers, kaarten, boekjes, magazines, briefpapier, enveloppen, roll-ups, spandoeken, vlaggen, presentatiemappen en nog veel meer. Bij ons ben je aan het juiste adres! Met onze persoonlijke service zijn we bereikbaar via diverse kanalen. Onze vaste contactpersonen helpen je graag. Wij zijn immers nog steeds de vertrouwde 'drukkerij om de hoek'. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om drukwerk te bestellen met een beperkt budget. Bij Drukklaar helpen we iedereen, ongeacht kennis, ervaring of budget. We weten precies hoe we iets op papier moeten krijgen. Kortere deadlines, geringe oplages en persoonlijke communicatie typeren ons bedrijf. Wat je ook van ons vraagt, we leveren je een goede prijs kwaliteit. We zijn niet alleen in staat om een uniek exemplaar voor je te drukken, maar ook enkele honderdduizenden exemplaren als dat nodig is. Hiervoor doen wij beroep op een uitgebreid netwerk van de grootste drukkerijen van West-Europa. Voor scholen, overheden en non-profit organisaties kan Drukklaar het volledige printwerk en distributie uit handen nemen. We bieden de mogelijkheden tot distributie, verspreiding en opslag: op een manier dat bij uw bedrijf past. We kennen de kanalen als geen ander door onze jarenlange ervaring.

Drukklaar werkt met papiersoorten afkomstig van verantwoord bosbeheer. De productiemethode is aangepast om verspilling te beperken. Door te kiezen voor digitaal drukwerk is er veel minder afval dan bij offsetdruk omdat de drukpers niet op kleur moet komen en dus beter voor het milieu. Bij veel producten krijgt u dan ook de keuze om je producten digitaal of via offset te drukken.

Heeft u vragen over het opmaken van een bestand of hulp nodig bij het aanleveren of plaatsen van een bestelling? Wenst u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.